Home » Kinderbadjassen

Kinderbadjassen

Kinderen vinden het vaak heerlijk om een lekkere warme badjas te dragen. Zodra zij uit bed komen, is het natuurlijk heerlijk om de pyjama nog even aan te houden. Toch is dat voor kinderen vaak te koud. Dan is een fijne badjas natuurlijk de perfecte oplossing. Ook na het douchen of een lekker warm bad, is het voor kinderen ook enorm prettig om een lekkere warme badjas aan te kunnen doen. Naast dat de badjassen van Aegean Apparel er natuurlijk heel mooi uitzien, bieden ze ook nog een aantal prettige functies. De badjassen houden de kinderen natuurlijk lekker warm en zijn de badjassen ook nog eens lekker zacht om te dragen. De badjassen van Aegean Apparel zijn over de gehele wereld enorm bekend en worden dan ook gedragen in verschillende bekende films en series.

Verschillende soorten badjassen van Aegean Apparel

Het merk Aegean Apparel heeft een uitgebreid assortiment aan kinderbadjassen. Alle kinderbadjassen zijn te verkrijgen in verschillende modellen en het leuke hieraan is, dat alle modellen voorzien zijn van een eigen thema. Zo zijn er kinderbadjassen te verkrijgen met het thema Little Pirate, Little Elephant en Little Summer Fun. Alle badjassen hebben een frisse kleur en zijn voorzien van juist stoere of lieve applicaties. Zo is de badjas Little Pirate voorzien van stoere applicaties van piratenhoeden en schatkisten.

De kinder badjas Little Elephant is een lichtroze badjas voorzien van applicaties van olifanten. Alle kinder badjassen van Aegean Apparel zijn gemaakt van 100% katoen. De badjassen houden de kinderen niet alleen lekker warm, maar zijn daarnaast ook ademend en nemen gemakkelijk water op. Een ander groot voordeel van deze kinderbadjassen is, dat de tailleband vastgestikt zit op de rug. Deze zult u dus niet kwijtraken. Alle badjassen zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XL en de badjassen kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden. Makkelijker kan het eigenlijk niet.

Aegean Apparel kinderbadjas kopen?

Het bestellen van een kinder badjas is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Online vindt u natuurlijk een enorm ruim assortiment aan badjassen, waardoor u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wij zorgen er dan ook voor dat u enorm gemakkelijk de perfecte kinder badjas zult vinden. Zodra de juiste badjas is gevonden kan de bestelling worden geplaats. Na een aantal werkdagen zult u de bestelde badjassen thuis ontvangen en kunnen u kinderen heerlijk genieten van de prachtige Aegean Apparel badjas.

Deel deze pagina: