Home » Dames badjassen

Dames badjassen

Bij een badjas, denkt men vaak aan dat saaie witte ding. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Badjassen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten en daarnaast in allerlei felle of donkere kleuren. Helemaal de badjassen van Aegean Apparel zijn enorm hip en happening. Dit bekende Amerikaanse merk, maakt prachtige badjassen met leuke applicaties. Hierdoor worden deze dames badjassen enorm uniek en zien ze er natuurlijk ook nog eens super mooi uit. Alle dames badjassen hebben hun eigen thema. De badjassen van Aegean Apparel zijn ook nog eens beroemde badjassen. Dit komt doordat deze badjassen worden gedragen in vele bekende series, zoals Goede Tijden Slechte Tijden, Friends en films als Legally Blonde.

Aegean Apparal badjassen voor dames

De damesbadjassen van Aegean Apparel zijn te verkrijgen in verschillende modellen. Alle dames badjassen hebben een eigen thema. Zo zijn er badjassen te verkrijgen als Fifi in Paris, Cocktail Night, Rise and shine en Flip flops. Al deze badjassen zijn voorzien van bijpassende applicaties. Zo is bijvoorbeeld de badjas Cocktail Night voorzien van kleurrijke applicaties van verschillende cocktails en de badjas Rise and shine is voorzien van applicaties van een broodrooster en een zon. Hier wordt men al enorm vrolijk van. De dames badjassen van Aegean Apparel zijn te verkrijgen in een korte lengte en in een lange lengte. De korte lengte vat precies boven de knie en de lange lengte valt mooi op de enkels. Alle badjassen zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor deze enorm prettig dragen en ook nog eens ademend zijn. Alle badjassen kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen en zijn one size. Hierdoor zijn deze geschikt voor alle dames. Het is dan ook nog nooit zo makkelijk geweest, om een badjas van Aegean Apparel te dragen.

Aegean Apparel damesbadjas bestellen?

Het online bestellen van een dames badjas, is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Online vindt u natuurlijk een erg ruim aanbod aan dames badjassen. Hoe vindt u nou gemakkelijk en snel, de perfecte badjas. Daar zullen wij u dan ook mee helpen. U geeft aan, aan welke wensen en of eisen de badjas moet voldoen en wij zoeken daar de perfecte badjas bij. Ook zullen wij natuurlijk rekening houden met leuke badjas aanbiedingen. Zodra de perfecte dames badjas is besteld, zal deze al binnen een aantal werkdagen bij u thuis worden bezorgd. Zo kunt u snel genieten van uw heerlijke Aegean Apparel badjas.

Deel deze pagina: