Home » Beroemde badjas

Beroemde badjas

Wil je dezelfde badjas dragen als beroemdheden? Dan is een badjas van Aegean Apparel iets voor jou. De badjassen van dit merk zijn in verschillende bekende films en series te zien geweest. Zo droegen de personages van Friends de modieuze badjassen van Aegean Apparel. In de jaren ’90 veroverde dit bijzondere merk zo al de huiskamers in Amerika en Europa.

In Nederland werden deze badjassen ook al snel op televisie gedragen. In Goede Tijden Slechte Tijden begon het merk aan zijn opmars in ons taalgebied. Inmiddels is het merk niet meer weg te denken, Aegean Apparel hoort echt bij een moderne, modebewuste kledingstijl. Past Aegean Apparel ook in jouw kledingkast? De badjassen zijn eenvoudig online te bestellen.

Badjassen Aegean Apparel

Liefhebbers van Aegean Apparel vinden het leuk om hun favoriete badjas terug te zien op tv. In veel series zijn de badjassen al voorbij gekomen. We noemden al GTST en Friends. De mode van Aegean Apparel was ook te zien in As The World Turns en Sex and the City. Heb jij deze mooie badjassen ook op televisie voorbij zien komen? Dat verbaast ons niets. Aegean Apparel gaat met zijn tijd mee en is dan ook nog steeds ontzettend populair.

Met je tijd meegaan, of juist vooruitlopen op de trends? Aegean Apparel slaagt er al jaren in dit allebei te doen. Ooit waren ze pioniers in de badjassenmode. Inmiddels is het ook bij andere ontwerpers doorgedrongen dat badjassen mooi en modieus horen te zijn. Toch weet Aegean Apparel met originele, stijlvolle ontwerpen zijn positie als koploper nog steeds goed te handhaven.

Aegean Apparel kopen?

Aegean Apparel, dat zijn badjassen voor sterren, zeker. Maar het zijn echt ook badjassen voor jou. Je kunt de badjassen van dit mooie merk nu zonder moeite online komen. In Nederland en België worden de badjassen verkocht door de bekende webwinkel badjas.nl. Op die site kun je het assortiment zelf bekijken. Bestel online, dan kun ook jij straks genieten van een stijlvole badjas van Aegean Apparel!

Deel deze pagina: