Home » Badjassen mode

Badjassen mode

Niet eens zo lang geleden was het ondenkbaar: modieuze badjassen die pasten bij je eigen smaak. Inmiddels is de badjasmode net zo ontwikkeld als andere mode. Begin jaren ’90 werden de eerste stappen gezet door Aegean Apparel, een merk dat de badjassenwereld merkbaar veranderd heeft. Nog steeds zet Aegean Apparel de toon. Badjassen van nu, dat zijn mooie badjassen, die je draagt met stijl en met een gelukkig gevoel.

Badjas Aegean apparel

Aegean Apparel is begonnen in 1991. Sindsdien hebben zij geleidelijk aan de wereld veroverd. Bij het grote publiek brak het merk door nadat de badjassen gedragen werden in bekende series op tv. Zo droegen de personages van As The World Turns en Friends badjasmode van Aegean Apparel. Dat viel op, natuurlijk. In Nederland werden de badjassen ook gebruikt door de cast van GTST. Daarna wilde iedereen er natuurlijk wel één!

Herenbadjassen

Heren zijn een kritisch publiek als ’t op mode aankomt. Veel nieuwe ideeën worden in de praktijk niet door het mannelijk publiek opgepikt, omdat ze ’t niet bij zichzelf vinden passen. De badjassen van Aegean Apparel konden zich gelukkig wel in de belangstelling van de heren verheugen. De doorbraak van het merk is daar voor een deel ook aan te danken. Een heren badjas is immers bij uitstek een kledingstuk waarin je je goed en ontspannen moet voelen, dus elk publiek moet er van kunnen houden.

Damesbadjassen

Ook de dames dragen een badjas voor het gemak, maar meer dan de heren stellen zij ook eisen aan het uiterlijk van hun dames badjas. Een kledingstuk waarin je je ontspannen voelt, dat is immers ook een kledingstuk waarin je je mooi voelt! De badjassen van Aegean Apparel voldoen aan beide eisen. Ze zijn stijlvol, maar ook comfortabel. Het katoen is bijvoorbeeld ideaal voor in de sauna. Geen wonder dus dat Aegean Apparel zo’n breed publiek weet te behagen.

Badjassen bestellen?

Badjassen van Aegean Apparel worden door de betere modewinkels verkocht, maar een zoektocht naar een verkooppunt is niet meer nodig. Je kunt deze badjassen nu eenvoudig online kopen. Kijk maar in de webshop van badjas.nl! Daar vind je ’n prachtige, steeds wisselende collectie, niet alleen voor dames en heren, maar ook voor kinderen. Want Aegean Apparel is voor iederen het mooist.

Deel deze pagina: